Het hart op de juiste plaats

Andere helpen, we doen het graag, want samen staan we sterker. Een glimlach bezorgen doen we niet alleen met onze maaltijden.

Zonder honger op school

Vorig jaar werden we via de media meermaals geconfronteerd met de problematiek van honger op onze scholen. Het is jammer genoeg een realiteit waar sommige leerlingen mee te maken hebben en dat raakt ons diep.

Lees meer

Dergelijke ondernemers zijn goud waard (Het Nieuwsblad)

CD&V-voorzitter Sammy Mahdi heeft een bezoek gebracht aan onze zaak. Hij kwam een kijkje nemen omdat we al een aantal keer geprezen zijn voor de service die wij bieden aan senioren thuis, maar ook aan scholen en woonzorgcentra.

Lees meer

Gratis water op de warmste dag van het jaar (HLN)

Onze maaltijdbezorgers deelden gratis flesjes water uit op een zeer warme zomerdag. Op deze manier willen we de aandacht vestigen op het voldoende drinken van water. Zeker op deze warme dagen is dit van groot belang, vooral bij senioren.

Lees meer

Businessclub Kortenberg schenkt 5000€ aan goede doel (HLN)

De Businessclub van Kortenberg waarvan we deel uitmaken heeft een cheque van maar liefst 5.000 euro overhandigd aan Chemotivé. Die organisatie zamelt geld in voor de Stichting tegen Kanker.

Lees meer

Steun aan gesloten fitnessuitbater. (HLN)

Al maanden liggen de toestellen in fitnesscenter Solana in Kortenberg stof te vergaren door de verplichte sluiting als gevolg van het coronavirus en dus gaat uitbater Koen Janssens op zoek naar andere manieren om wat geld in het laatje te krijgen. Dat doet hij nu met een paasbrunch. We zijn blij dat we konden ondersteunen.

Lees meer

André, peter van goed doel tegen kanker: Chemotivé (HLN)

Lana (25), Yelka (24) en Chloë (22) Ockerman, drie zussen die hun vader aan kanker verloren en nadien Chemotivé oprichtten, verkopen na mutsen en draagtassen nu ook drinkbussen en kerst- en wenskaartjes. Door het coronavirus gebeurt de verkoop momenteel alleen online. De opbrengst gaat naar de Stichting tegen Kanker.

Lees meer

We stellen ons wagenpark ter beschikking van lokale handelaars (VRT)

We stellen onze bestelwagens ter beschikking voor de kleine handelaars uit de buurt. Zo willen we de niet-essentiële winkels een hart onder de riem steken en hen helpen om hun bestellingen te leveren.

Lees meer

Wij bouwen aan een netwerk voor zorg op maat (VOKA)

Lees meer

Senioren krijgen gratis flesje water op warmste dag van het jaar. (ROB TV)

Warm weer betekent veel drinken. Dat geldt zeker ook voor senioren. Daarom delen we op deze dag bij iedere geleverde maaltijd een gratis flesje water uit. We bedelen elke dag maaltijden aan meer dan 600 ouderen uit onder meer Boortmeerbeek, Haacht, Bertem, Herent en Kortenberg. Ook Felix uit Korbeek-Dijle kreeg vandaag een flesje water bij zijn maaltijd.

Lees meer

Maaltijd bij Traiteur Claessens André kopen? Gratis pintje bij café De Tinnen Pot. (HLN)

Om Marc De Cock en Agnes Vanhamme, de uitbaters van café De Tinnen Pot in Nossegem, een financieel duwtje in de rug te geven, deelt traiteur André Claessens tweehonderd vouchers voor een gratis pintje in de kroeg uit. Wie een maaltijd van de traiteur koopt, maakt kans op zo’n voucher.

Lees meer

Verrassing! Leerlingen en personeel Sint-Lambertusschool ontvingen gratis gebak. (HLN)

Al enkele weken kan traiteur André Claessens geen maaltijden meer leveren in de Sint-Lambertusschool in Nossegem door het coronavirus, maar maandag werden de leerlingen en het personeel bij hun terugkeer naar school wel getrakteerd op gebak.

Lees meer

Dramatische moederdag dreigt voor bloemist tot andere handelaars hun hulp aanbieden. (HLN)

Een gesloten winkel en een verbod op het afhalen van bloemen: net als voor heel wat bloemisten dreigde het ook voor Het Viooltje een dramatische Moederdag te worden. Maar de bloemist met vestigingen in Sterrebeek en Kampenhout krijgt nu plots hulp van drie andere handelaars die hun bestelwagens ter beschikking stellen.

Lees meer

Bedeling potjes pudding (VRT NWS)

Greta Van Win uit Steenokkerzeel toverde de voorbije weken haar keuken om tot een heuse puddingfabriek. Ze maakte duizenden puddinkjes om gratis uit te delen aan zorgverleners, brandweermensen, vuilnisophalers en anderen die zich inzetten tijdens deze coronacrisis.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x