Wie zijn we?

Maak kennis met onze zorgzame familie

Ons bedrijf is een echt familiebedrijf. Zowel Annick, de vrouw van André, als zijn drie zonen (Glenn, Brent en Stef) werken allemaal in het bedrijf. Daarnaast worden we ondersteund door een diëtist, ergotherapeut, maatschappelijk werker... Samen vormen we één grote zorgzame familie.

Ons inclusief personeelsbeleid is één van de stokpaardjes binnen ons bedrijf. Wist u bijvoorbeeld dat wij maar liefst 15 jonge gepensioneerden in dienst hebben die na hun rijke carrière een nieuwe maatschappelijke uitdaging hebben gevonden in onze zorgcatering?

André begon zijn carrière in de gezondheidszorg. Na een verdere opleiding tot cateraar werd hij verantwoordelijk voor de grote keuken in een woonzorgcentrum met 85 senioren en vestigde hij zich als cateraar in bijberoep. Toen zijn oudste zoon Glenn in 2016 afstudeerde als manager en chef-kok, besloten ze samen de sprong te wagen.

Annick heeft 25 jaar met hart en ziel gewerkt als hoofdverpleegkundige in de ouderenzorg. Omdat ze weet hoe belangrijk gezond en lekker eten is voor senioren, ging ze mee in het avontuur van haar man. Zij is verantwoordelijk voor de administratie van de zaak en verzorgt samen met haar team de telefonische ontvangst.

Glenn, de oudste zoon, volgde een opleiding tot chef-kok, gevolgd door een hogere managementopleiding. Hij richtte de zaak samen met André op in 2016 en is sinds 2019 hoofd van de keuken. Hij en zijn team bereiden de maaltijden.

Brent, de middelste zoon, voltooide een hogere opleiding in sociale wetenschappen. Toen hij in 2018 afstudeerde, stapte hij meteen in het bedrijf. Hij is verantwoordelijk voor de logistiek en de sociale dienstverlening. Samen met zijn collega’s zorgt hij ervoor dat de thuisleveringen vlot verlopen.

Eind 2020 kwam ook Stef, de jongste, in de zaak. Na zijn middelbare studies sociotechnische wetenschappen ontwikkelde hij een voorliefde voor gezondheidszorg en lekker eten. Ook heeft hij een aanvullende opleiding gevolgd in koken en maakt hij deel uit van de keukentheeM.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x