Wie zijn we?

Maak kennis met onze zorgzame familie

Onze onderneming is een echt familiebedrijf. Zowel Annick, de echtgenote van André, als zijn drie zonen (Glenn, Brent en Stef) werken allemaal mee in de zaak. Verder worden we ondersteund door een diëtiste, ergotherapeut, sociaal werker... Samen vormen we één grote zorgzame familie.

Ons inclusief personeelsbeleid is één van de stokpaardjes binnen onze onderneming. Wist je bijvoorbeeld dat er bij ons maar liefst 15 jong gepensioneerden werken die na hun rijk gevulde loopbaan een nieuwe, sociale uitdaging gevonden hebben in onze zorgtraiteurzaak?

André begon zijn carrière in de zorg. Na een bijscholing tot traiteur werd hij verantwoordelijk voor de grootkeuken in een woon-zorgcentrum met 85 senioren, en vestigde hij zich als traiteur in bijberoep. Toen zijn oudste zoon Glenn in 2016 afstudeerde als manager en kok, besloten ze samen de sprong te wagen.

Annick werkte 25 jaar als hoofdverpleegkundige in de seniorenzorg, met hart en ziel. Omdat ze weet hoe belangrijk gezond en lekker eten is voor senioren, is ze mee in het avontuur van haar man gestapt. Ze staat in voor de administratie van de zaak en zorgt samen met haar team voor het telefonisch onthaal.

Glenn, de oudste zoon, volgde een opleiding tot kok, gevolgd door een hogere managementopleiding. Hij richtte samen met André de zaak op in 2016 en is sinds 2019 hoofd van de keuken. Samen met zijn team zorgt hij voor de bereiding van de maaltijden.

Brent, de middelste zoon, volgde een hogere opleiding Sociale Wetenschappen. Hij stapte meteen in de zaak toen hij afgestudeerd was in 2018. Hij is verantwoordelijk voor de logistieke en sociale dienst. Samen met zijn collega’s zorgt hij ervoor dat de leveringen aan huis op wieltjes lopen.

Eind 2020 stapte ook Stef, de jongste, mee in de zaak. Na zijn middelbare studie van sociaal-technische wetenschappen, had hij de smaak te pakken voor zorg en lekker eten. Hij volgde aanvullend een opleiding tot koken en maakt deel uit van het keukenteam.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x