Flexibiliteit en ondernemerschap

Covid-19, de lock down, een aanpassing van levensstijl. Niet simpel, maar wel noodzakelijk. We gaan de uitdaging aan en gooiden onze processen op zijn kop. Dit alles voor de ideala klantbeleving.

Ook bewoners van Leuven kunnen rekenen op onze maaltijden aan huis. (VRT)

Zorgtraiteur Claessens uit Nossegem bij Zaventem gaat nu ook in en rond Leuven maaltijden aan huis leveren bij bejaarden die nog thuis wonen. De vraag vanuit de Leuvense seniorenwerking is erg groot, en er zijn steeds minder bedrijven die maaltijden leveren op maat van senioren, zegt de traiteur.

Lees meer

Gratis krantje bij maaltijden om senioren niet te vergeten. (VRT NWS)

Supermarkten hebben de afgelopen maand een flinke omzet gedraaid. Maar ook traiteurzaken draaien goed. Bij traiteur André Claessens in Zaventem is het superdruk. En toch, André maakt zich zorgen over z'n klanten die nog amper buitenkomen.

Lees meer

Wij stappen over naar levering van koude maaltijden. (HLN)

Traiteur André Claessens uit Zaventem neemt drastische maatregelen om de besmetting van het coronavirus tegen te gaan. Zo worden de leveringen van warme maaltijden tot een absoluut minimum beperkt en vervangen door koude maaltijden.

Lees meer

Corona door de ogen van Traiteur Claessens André. (VRT NWS)

Het nieuwe coronavirus heeft onze routine volledig overhoopgegooid. We zoeken met z'n allen creatieve oplossingen om ons leven, privé en professioneel, op de rails te houden, al is dat niet altijd evident.

Lees meer

Ingrijpende beslissing uit voorzorg

Door het coronavirus maken we iets sneller dan gepland de overstap naar gerecycleerd wegwerpmateriaal. Enkel de zwaar zorgbehoevenden krijgen nog warme maaltijden geleverd.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x