Koken en zorgen. Dat vormt het DNA van het hele gezin.

Een zorgzame familie

Traiteurzaak André Claessens is een echt familiebedrijf. Maak kennis met het gezin van André. Zijn echtgenote Annick en zijn drie zonen - Glenn, Brent en Stef – werken allemaal mee in de zaak. Het is een zorgzame familie met een hart voor lekker en gezond eten.

Annick is de echtgenote van André. Net als haar man, startte zij haar loopbaan in de zorg. Ze werkte 25 jaar als hoofdverpleegkundige in de seniorenzorg, met hart en ziel. Omdat ze weet hoe belangrijk gezond en lekker eten is voor senioren, is ze haar man met veel enthousiasme gevolgd in zijn avontuur. Annick staat in voor de administratie van de traiteurzaak. Samen met haar team zorgt ze ook voor het telefonisch onthaal. En dat is een meerwaarde. Wie de traiteurzaak belt, krijgt dus geen salesmedewerkster aan de lijn, maar iemand die echt betrokken is. En dat voel je.

Glenn, de oudste zoon, volgde een opleiding tot kok, gevolgd door een hogere managementopleiding. Met zijn diploma’s op zak, besliste hij in 2016 om samen met André  de sprong te wagen: ze richtten de traiteurzaak op. In een eerste fase namen Glenn en André het hele proces voor hun rekening, maar sinds 2019 is hij hoofd van de keuken. Samen met zijn team zorgt hij voor de bereiding van de maaltijden.

Brent, de middelste zoon, volgde een hogere opleiding Sociale Wetenschappen. Ook hij stapte meteen in de zaak toen hij afgestudeerd was in 2018. Hij leerde het bedrijf eerst goed kennen door een tweetal jaar ervaring op te doen op de baan en in de keuken. Nu is hij verantwoordelijk voor de logistieke en sociale dienst. Samen met zijn collega's zorgt hij ervoor dat de leveringen aan huis op wieltjes lopen. Trouwens, Brent heeft sinds kort ook een koksdiploma… Alles begint bij lekker eten!

Eind 2020 stapte ook Stef, de jongste, mee in de zaak. Na zijn middelbare studie van sociaal-technische wetenschappen, had hij de smaak te pakken voor zorg en lekker eten. Het was dus maar een kleine stap meer. Stef deed al behoorlijk wat ervaring op in een lokale brasserie en maakt nu een deel uit van het keukenteam. Omdat hij verder wil groeien in zijn functie is ook hij momenteel aan een koksopleiding bezig.

Kortom, het DNA van de familie Claessens is duidelijk: het gezin leeft voor de zorg en houdt van lekker eten! 
Proef je dat in hun gerechten? Laat het zeker weten!

Koken en zorgen. Dat vormt het DNA van het hele gezin.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x